Wintervakantie Finland

Afbeelding van Wintervakantie Finland

De winter in Finland is fantastisch! Fins Lapland het land met perfecte sneeuw is meer dan skiën alleen, het is een belevenis! Buiten de leuke pistes en een ongekend aantal langlaufloipes kunt u hier een prachtige tocht door het witte landschap maken met een hondenslee of sneeuwscooter, ijsvissen of een tocht met een ijsbreker maken en even dobberen (in een overlevingspak) in het ijswater! U kunt overnachten in bungalows, mooie hotels, het sneeuwhotel of ijshotel, een (glas-)iglo of een tipi. Ga op bezoek bij de Kerstman. Het is dus niet alleen een prima bestemming voor een familievakantie, maar ook voor het maken van een vriendenreis of een incentive! De voorzieningen en accommodaties zijn van goede kwaliteit, of het nu om een hotel of bungalow gaat. Vergeet na een actieve dag niet om nog even de sauna in te gaan! 

Noord-Finland is goed bereikbaar per vliegtuig en goed te combineren met een huurauto of transfer naar uw accommodatie, en er is een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden voor een ontspannen wintervakantie.

Uw mooiste wintervakantie in Finland stelt u samen met Norge Reiser. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Staat uw bestemming er niet bij? Vraag dan aan Esther of Michelle om een reis voor u samen te stellen die bij uw wensen past, we maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor u op maat!