Wintervakantie Zweden

Afbeelding van Wintervakantie Zweden

Categorie carousel

De winter in Zweden is magisch! Zweden is niet alleen een prima bestemming voor een familievakantie in de sneeuw maar wordt hoe noordelijker u komt steeds avontuurlijker en unieker. Wilt u eens een hele andere winterbeleving? Ga dan op winteravontuur naar Zweden, een veelzijdige bestemming voor een wintervakantie met goede faciliteiten en sfeervolle accommodaties in verschillende skigebieden. U vindt hier een groot aanbod aan langlaufloipen en prachtige witte pistes, poedersneeuw op de dennenbomen, geen rij bij de liften, uitstekende sneeuwcondities, ongerepte natuur en volop variatie: ontdek de Zweedse winter! De besneeuwde heuvels en bevroren meren raken je direct, de eindeloze vergezichten vanaf de bergen zijn adembenemend.

Een wintervakantie in Zweden is veel meer dan alleen skiën; het avontuur begint pas echt als u de natuurgebieden rond de skigebieden ontdekt waar de rendieren, beren, lynxen en wolven leven. In Zweeds Lapland kunt u kennismaken met de Sami cultuur en levenswijze.

Zweden is een echte familiebestemming. De Zweedse skigebieden zijn stuk voor stuk ingericht op de komst van kinderen en er worden enorm veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. De voorzieningen en accommodaties zijn van goede kwaliteit, of het nu om een hotel of stuga gaat. Vergeet na een actieve dag niet om nog even de sauna in te gaan!

Noord-Zweden is goed bereikbaar per vliegtuig en goed te combineren met een bezoek aan Noorwegen of Finland.
Zuid-Zweden is goed bereikbaar per eigen auto, met een ontspannen bootovertocht, en er is een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden voor een ontspannen wintervakantie.

Ja, in Zweden vindt u de bestemmingen voor een perfecte wintervakantie en een wintersportparadijs voor iedereen!

Esther, Rietje, Ramon en Michelle maken graag een vrijblijvende offerte voor u.