Äkäslompolo, Yllaksen Yopuu

Bekijk foto's

Yllaksen Yopuu

Yllaksen Yopuu - de accommodaties

Alle huisjes en appartementen van het Ylläksen Yöpuu zijn voorzien van een privésauna en een flatscreen-tv met een cd- en dvd-speler. Ze beschikken allemaal over een interieur met houten panelen en bieden toegang tot een gedeelde wasruimte. Er is gratis parkeerverwarming en brandhout.

• Koivikkomaja, 4 personen 47 m2
Huisje met 2 slaapkamers
Beschikt o.a. over een sauna (elektrisch), badkamer met haardroger, openhaard, tv (met dvd speler) en een keuken. Ook is er een Elektrische droogkast voor kleding aanwezig.
De gecombineerde keuken/woonkamer is uitgerust met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis.

• Kuusikkomaja, 2 personen 45 m2
Huisje met 1 slaapkamer voor 2 personen
Sauna (elektrisch), badkamer met haardroger, tv (met dvd speler) en een keuken. Ook is er een elektrische droogkast voor kleding aanwezig. De gecombineerde keuken/woonkamer is uitgerust met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis.

• Pihlaja, 4 personen, 62 m2
Appartement met 2 slaapkamers
Beschikt o.a. over een sauna (elektrisch), badkamer met haardroger, tv (met dvd speler) en een keuken. Ook is er een elektrische droogkast voor kleding aanwezig.
De gecombineerde keuken/woonkamer is uitgerust met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis.

• Päätalo, 7 personen, 120 m2
Appartement met 3 slaapkamers
Beschikt o.a. over een sauna (elektrisch) met aparte kleedkamer, grote gezellige keuken/zitkamers, 2 tv's, 2 toiletten, badkamer, elektrische droogkast voor kleding, openhaard en WiFi. De gecombineerde keuken/woonkamer is uitgerust met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis. 

• Männikkömaja, 9 personen, 85 m2
Appartement met 4 slaapkamers
Beschikt over een elektrische sauna met kleedkamer, 2 wc's, badkamer, elektrische droogkast voor kleding, gecombineerde keuken/woonkamer met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis.

• Pajula, 4 personen, 50 m2
Appartement met 1 slaapkamer en een slaapbank
Beschikt over een elektrische sauna met kleedkamer, 2 wc's, badkamer, elektrische droogkast voor kleding, gecombineerde keuken/woonkamer met een vaatwasser, broodrooster, koelkast en een elektrisch fornuis.

Bij het gezamenlijke gebouw is er een wasmachine aanwezig. 

Yllaksen Yopuu - de omgeving en activiteiten

U vindt hier onder meer een speeltuin en gratis roeiboten en fietsen. Er zijn wandelpaden en langlaufloipes in de buurt. Er worden door de accommodatie ook seizoensgebonden safari's aangeboden om adelaars te bekijken en fotograferen. Dit kunt u ter plaatse reserveren. 

Prijzen

Type 1/5 - 31/8
Kuusikkomaja aanvraag
Pihlaja aanvraag

Prijs is op aanvraag

Honden zijn toegestaan in kleine accommodatie. €10,00 per dag. ter plaatse te voldoen.