Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Zomeractiviteiten Noorwegen

Noorwegen is het land bij uitstek voor actieve vakanties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu een berg op fietst of heerlijk wilt fietsen door pittoreske stadjes: het afwisselende landschap biedt voldoende uitdagingen! Op pad gaan in de bergen en actief zijn in de prachtige natuur is een levensstijl voor veel Noren. En deze mooie natuur kunt u het beste al wandelend ervaren! U kunt schitterende wandeltochten maken over mooie bergpaden, als u wilt kan het zelfs van berghut naar berghut. Een tocht op de gletsjer met gids of een kajaktocht op de Hardanger- of Sognefjord of raften maar ook tot vissen behoort tot de mogelijkheden. Vissen is in Noorwegen een manier van leven! De eindeloze meren en rivieren en de lange kustlijn betekenen uitstekende mogelijkheden voor een goede vangst. Andere mogelijkheden zijn (in de winter) langlauftochten. Eigenlijk is alles wat u in Noorwegen ook maar onderneemt avontuurlijk. En u kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt! U kiest dát wat bij ú past!!!
Tijdens uw vakantie in Noorwegen kunt u aan tal van activiteiten en excursies deelnemen. Wij zochten de leukste voor u uit en bieden u de gelegenheid deze alvast vooraf te reserveren.


 

Walvissafari Noorwegen zomer

Maak een walvissafari om deze indrukwekkende dieren van dichtbij te zien. Geniet tegelijkertijd van de zeearenden en zeehonden die ook bij en in de oceaan leven en probeer tijdens de trip een mooie vis aan de haak te slaan. U vaart naar de open oceaan, op zoek naar walvissen. Dit kan met een grote boot of met een rib-boat.


Fjordcruise Noorwegen

Een fjordcruise is een lange ferry overtocht waarbij u de auto mag meenemen aan boord van de boot. Tijdens deze overtocht worden er diverse dingen verteld over de omgeving.